Начало » Вертикална планировка » Вертикална планировка на улица

Вертикална планировка на улица

Изпълнение на проекти

Фирма „Ко Инженеринг 2000“ ЕООД гарантира безупречно изпълнение на проект по вертикална планировка на улица до най-малкия детайл.

С помощта на вертикалната планировка се решава отводняването на територията на конкретния обект, в случая улица. С нейна помощ се организира планирането и моделирането на цялото пространство около улицата

Осигурява се достъпна среда за сградите наоколо, за транспортните средства, както и за хората в неравностойно положение.

Като техническо решение, вертикалната планировка определя всички наклони, подпорни стени, площадки и подходи, за да се осигури достъпна среда. С нея се дават коти на всички характерни точки на терена и се показва начина на преодоляване на денивелацията му.

За да може да се получи правилно оттичане на атмосферните води, се пристъпва към вертикална планировка на улици, кръстовища, паркинги и вътрешно квартални пространства. Проектирането ѝ се извършва по нормативи. Тя се прави в зависимост от характеристиките на терена. Водата се насочва към улицата или затревените площи.

етап от работа по проект за асфалтиране - материал за предварителна подготовка на терена
обсъждане на план за изпълнение на проект

Предимства на услугата:

  • Услугата се извършва от квалифицирани специалисти с повече от 20 години опит в изграждането на вертикална планировка;
  • Ще получите професионална консултация и оферта без обвързване;
  • Разчитате на пълна гаранция за качествено изпълнение на проекта.

основна информация

Изпълнение на проект по вертикална планировка на улици
от фирма „Ко Инженеринг 2000“

С избора на „Ко Инженеринг 2000“ вие се доверявате на доказани специалисти в реализирането на проекти за вертикална планировка на улици.

За „Ко Инженеринг 2000“

Дейността на фирма „Ко Инженеринг 2000“ е насочена към изграждане на готови проекти, свързани с вертикално планиране на дворове, къщи и улици.

Фирмата е печелила голям брой обществени поръчки на територията на Република България в областта на инфраструктурното строителство и има голям опит в изпълнението на проекти с подобен характер.

Фирма „Ко Инженеринг 2000“ работи по вече изготвен проект, свързан с вертикална планировка на улици. Всички дейности по него се извършват от висококвалифицирани специалисти. Фирмата гарантира качествено и прецизно изпълнение на проекта до достигане на желания резултат.  

 
Обсъждане на архитектурни планове
Подготовка за полагане на асфалт

Етапи за изграждане на вертикална планировка на улици

Предпроектни проучвания
Специалисти инженери определят основната кота нула на улицата, на която предстои изграждане на вертикална планировка. Определят се минималните и максималните надлъжни наклони. Обмислят се начините, по които ще се отводняват повърхностните води. Изчисляват се котите на характерни места за височините на изкопите и насипите.

Технически проект
Фирма „Ко Инженеринг 2000“ прави допълнителни проучвания по вече изготвения проект. Вертикалната планировка се извършва така, че да съответства на проекта за изпълнение на строителството.

Работен проект
Съдържанието на работния проект за вертикална планировка на улица включва окончателни проектни решения. Следват се стриктно заложените параметри за постигане на максимално добър и дълготраен резултат.

Защо да се доверите на „Ко Инженеринг 2000“
за реализиране на вашия проект за вертикална планировка на улица

Вземат се нива от проекта и се пренасят на строителната площадка - Koeng2000

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ВЪВ ВЕРТИКАЛНОТО ПЛАНИРАНЕ

Фирма „Ко Инженеринг 2000“ притежава повече от две десетилетия опит в бранша. Разгледайте нашето портфолио от проекти на доволни клиенти и ни пишете, за да разгърнем потенциала си в осъществяването и на вашия.

безопасност на труда - иконка

НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ ОТ ЕКИП СПЕЦИАЛИСТИ

Богата гама от услуги в сферата на пътното строителство и изпълнението на проекти за вертикална планировка на улици. Имаме опит в асфалтиране, поддръжка и ремонт на пътища, улици и паркинги.

Изберете „Ко Инженеринг 2000“ за изпълнение на вертикална планировка на улица и ще получите:

проверена информация - иконка жълта

Услугите на доказала се фирма в бранша на пътното строителство, изграждането на вертикални планировки и асфалтирането;

проверена информация - иконка жълта

Професионално обслужване;

проверена информация - иконка жълта

Асфалтово строителство, поддръжка и ремонт;

проверена информация - иконка жълта

Професионална консултация;

проверена информация - иконка жълта

Отлично качество на конкурентни цени;

проверена информация - иконка жълта

Пълна гаранция.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Изпълнение на готов проект
за вертикално планиране
на конкурентни цени

При въпроси относно вертикална планировка на улици може да се свържете с нас чрез предоставената контактна форма на сайта или на телефон +359 898 418 564.

Нашите специалисти с удоволствие ще отговорят на въпросите ви, ще ви обяснят процеса и ще предложат най-ефективните варианти за вас.

При желание от ваша страна фирма „Ко Инженеринг 2000“ може да изготви и оферта без обвързване.

споразумение за партньорство пътно строителство