Асфалтиране на улици

Асфалтиране на улици от фирма „Ко Инженеринг 2000“ ЕООД – за качествено изпълнение на вашия проект се доверете на нашия 20-годишен опит в сферата на пътното строителство.

Асфалтирането на улици е дейност със съществено значение за всяка населена местност. Идеално гладките, здрави и устойчиви във времето улици не само подобряват вида на региона, но имат и ключово значение за икономическото му развитие.

Добрата инфраструктура осигурява безопасно движение на жители и моторни превозни средства, като същевременно спомага за намаляване на риска от инциденти.

асфалтирана улица с тротоар
нова асфалтирана улица

Сред предимствата на добре извършеното асфалтиране на улици, са осезаемото понижаване на шума и видимото подобряване на естетическия вид на жилищната среда.

При добро полагане на асфалта, улиците могат да имат много дълъг период на експлоатация. В случай на нужда от рутинна поддръжка, тя става бързо и с минимално засягане на трафика.

Асфалтираните улици издържат на всякакви метеорологични условия. При тях маркировката се отличава ясно, което ги прави по-безопасни и по-лесни за навигация от шофьорите.

основна информация

Изпълнение на проект по асфалтиране на улици
от фирма „Ко Инженеринг 2000“

С избора на „Ко Инженеринг 2000“ вие се доверявате на доказани специалисти в реализирането на проекти за асфалтиране и изграждане на улици с най-високо качество.

НЯКОЛКО ПРЕДИМСТВА

Нашият опит в бранша и последното поколение строителна техника, която използваме, позволяват да изпълним проекта ви бързо и ефективно.

Избирайки да работите с нашата фирма, вие разчитате на лидер в областта на асфалтирането, предоставящ конкурентни цени и много високи стандарти на работа.

ръчна работа по асфалтов път
споразумение за партньорство пътно строителство

ПОДГОТВИТЕЛЕН ЕТАП

Преди започване на работа по проекта, нашите специалисти ще направят оглед на терена.

Може да им споделите своите изисквания или да повдигнете въпроси, които ви притесняват. Те ще дадат експертно мнение за това как е най-добре да се подходи към вашия проект.

На следващ етап получавате и оферта за изпълнение, в която е включен краен срок за приключване на асфалтирането на улицата, както и конкретен метод на асфалтиране (ръчен или машинен). 

След обсъждане на всички подробности, следва сключване на договор и започване на работа. 

Подготовка и асфалтиране на улици

Преди да пристъпим към самото асфалтиране на улицата, е важно да обработим и подготвим правилно основата. Макар тя да е скрита, професионалното ѝ полагане е от изключителна важност за здравината на асфалтовото покритие. 

Добре подготвената основа отговаря за стабилността и структурната цялост на улицата. Нашият опит, съвременната техника и машините от последно поколение, които използваме, гарантират, че няма да се появят проблеми  като пропадания, пукнатини или задържане на вода в дадени  сектори.

нова асфалтирана улица пред жилищна сграда

Защо да се доверите на „Ко Инженеринг 2000“
за асфалтиране на улици

Вземат се нива от проекта и се пренасят на строителната площадка - Koeng2000

ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ОПИТ В БРАНША

С над две десетилетия опит в пътното строителство и асфалтирането, ние реализираме всеки проект с внимание и прецизност, за да гарантираме качествено изпълнение. Разгледайте нашето разнообразно портфолио с предишни проекти на доволни клиенти и ни пишете, за да осъществим и вашия проект.

безопасност на труда - иконка

БОГАТА ГАМА ОТ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ПЪТНОТО СТРОИТЕЛСТВО

Фирма „Ко Инженеринг 2000“ ЕООД предлага богата гама услуги в бранша. Имаме опит в строителството, асфалтирането, поддръжката и ремонта на пътища, улици, паркинги, големи и малки площи. Нашите професионалисти и опитен управленски екип ще реализират успешно вашия проект, гарантирайки качество и дълготрайни резултати.

Изберете Ко Инженеринг 2000 за асфалтиране на улици и ще получите:

проверена информация - иконка жълта

Дългогодишен опит в Пътното строителство;

проверена информация - иконка жълта

Професионално обслужване;

проверена информация - иконка жълта

Асфалтово строителство, поддръжка и ремонт;

проверена информация - иконка жълта

Професионална консултация;

проверена информация - иконка жълта

Оферти без обвързване;

проверена информация - иконка жълта

Пълна гаранция.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Асфалтиране на улици
в София и страната
на конкурентни цени

„Ко Инженеринг 2000“ изпълнява проекти в строителството и полагането на асфалтови настилки, както в град София и региона, така и в цялата страна.
Можете да се свържете с нас при въпроси относно асфалтиране на улици чрез предоставените в сайта контактна форма и телефони. Нашите специалисти с удоволствие ще ви обяснят процеса и ще предложат най-ефективния вариант за вас.
Без значение дали желаете изпълнение на цялостен проект за асфалтиране на улици, или само ремонтна дейност, не се колебайте да ни потърсите!

Асфалтиран участък между жилищни сгради