Техника под наем

Строително дружество „Ко Инженеринг 2000” ЕООД извършва всякакъв вид услуги със строителната техника, с която разполага, включително и преотдаване под наем.

От създаването си през 2003 г. “Ко Инженеринг 2000” се утвърди като лидер на пазара и с успешното осъществяване на множество различни по характер проекти можем убедено да твърдим, че голяма част от качеството на крайния резултат се дължи и на използваната специализирана асфалтополагаща механизация. 

Пътностроителната техника е от изключително голямо значение за качественото извършване на строителните дейности и полагането на асфалт. Използването на модерни специализирани машини позволява теренът да се подготви по-възможно най-добрия начин, като се изравни и излишната настилка се премахне. Високият клас техника гарантира гладко и равномерно разпределение на асфалта и висока ефективност при работата. Това позволява проектите да се извършат качествено и в кратък срок. Ако имате нужните специалисти, които да извършат пътностроителни  дейности, но не разполагате с подходяща техника, “Ко Инженеринг 2000” е насреща, за да ви предложи своите модерни машини под наем.

Пътностроителни машини под наем

“Ко Инженеринг 2000” преотдава различни видове пътно строителни машини под наем. Техниката, с която разполагаме, е от водещи производители в сферата и отговаря на всички изисквания за качествено изпълнение на работата. Сред нашата техника ще откриете асфалтополагачи, валяци, багери и пътни фрези. На страницата на всяка машина е предоставена подробна информация за нейните характеристики и параметри. Цената, която е отбелязана на всяка една машина, е за една машиносмяна, а за наемане за по-дълги периоди можем да ви предложим преференциални цени.