Начало » Асфалтиране » Асфалтиране на големи площи

Асфалтиране на големи площи

Асфалтиране на големи площи от “Ко Инженеринг 2000” – водеща фирма с дългогодишен опит, гарантирано качество и спазване на всички стандарти.

Асфалтирането е процес, който е ключов за развитието на инфраструктурата на всяко населено място, тъй като улиците, алеите, паркингите и тротоарите осигуряват безопасно и безпрепятствено придвижване на жителите. Ако искате да получите дълготрайни и устойчиви във времето резултати, трябва да изберете за реализация на вашия проект професионалисти, които да гарантират за качественото му изпълнение, независимо от сложността и спецификата на терена.

Ние, от “Ко Инженеринг 2000”, имаме дългогодишен опит в полагането на асфалт. Нашият екип от специалисти е готов да се справи с всяка една задача, без значение колко комплексна е тя и колко специфични са дейностите, които трябва да бъдат извършени по нея.

Асфалтиран път
Асфалтиране и валиране с валяк

Асфалтирането на големи площи изисква добро планиране, екип от професионалисти, които да го изпълнят, и специализирана пътно строителна техника, за да бъде крайният резултат надежден и дълготраен. Всичко това, и то на конкурентни цени, ще откриете в лицето на фирма “Ко Инженеринг 2000”.

Използваме техника от последно поколение, която ни позволява да постигнем рентабилни и устойчиви във времето резултати за възможно най-кратък срок. Едно от най-големите ни преимущества е и опитният екип от инженери и пътни работници, които могат да се справят с всяка задача безпроблемно.

Асфалтиране на големи площи - основна информация

Висококачествени услуги за асфалтиране на големи площи
от “Ко Инженеринг 2000”

Качеството на материалите, квалификацията на инженерите и използваната строителна техника определят крайния резултат от асфалтирането. Независимо от терена, ние, от “Ко Инженеринг 2000”, сме насреща, за да изпълним вашия проект за асфалтиране на големи площи с безкомпромисна прецизност и гаранция за издръжливост във времето.

Специализирана техника

При големите площи асфалтът най-често се полага машинно посредством асфалтополагаща машина По този начин настилката се разпределя равномерно, бързо и качествено. Най-често асфалтираните големи площи са улици, обществени паркинги, частни и обществени дворове и др.

Асфалтирането на големи площи изисква освен използването на специализирана техника и висококвалифициран екип, който да оперира с нея. Машинното полагане на асфалт позволява бързо да се направи нова, здрава и добре уплътнена пътна настилка.

Асфалтиране с машини
Валяк на терен

Подготовка на терена

Особено голямо значение има и подготовката преди самото полагане на асфалта. Ако старата настилка е напълно повредена, е необходимо първо тя да се отстрани и депонира. На нейно място се полага здрава и добре уплътнена трошенокаменна основа, след което се полагат новите пластове асфалт.

Безопасност на обекта

Важно е и осигуряването на безопасността около работния терен – както на работниците и минувачите, така и на трафика. При необходимост, движението се спира или отклонява до приключване на строителните дейности.

асфалтов път ръчна работа

Защо да изберете услуги за асфалтиране на големи площи
от “Ко Инженеринг 2000”

магистрала - иконка

УТВЪРДЕНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В БРАНША И МНОЖЕСТВО ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Независимо от размера, местоположението и вида на обекта, който искате да асфалтирате, фирма “Ко Инженеринг 2000” е насреща, за да изпълни всички ваши изисквания. За 19-те години на пазара на този тип услуги, през които развиваме успешно нашата дейност, сме успели да създадем редица дългосрочни партньорства, сред които са: Софийска вода; Столична община; А1; Метро; Billa; Kaufland; Lidl; Интер Експо Център; KIA и др.

безопасност на труда - иконка

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ И ДЪЛГОТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ

Нашата основна цел е да предложим висококачествено изпълнение и дълготрайни резултати, които да покрият всички ваши очаквания. Екипът ни от специалисти е готов да отговори на всички ваши въпроси, възникнали преди или по време на реализацията на проекта. Може да бъдете сигурни, че при работата си ние използваме материали от най-висок клас, които гарантират дълготраен краен резултат. Разполагаме с последно поколение специализирани машини за полагане на асфалт, а с тях оперират едни от най-добрите инженери в страната в лицето на нашия екип.

Доверете асфалтирането на големи площи на нас и ще получите:

проверена информация - иконка жълта

19 години опит в Пътното строителство;

проверена информация - иконка жълта

Професионално обслужване;

проверена информация - иконка жълта

Асфалтово строителство, поддръжка и ремонт;

проверена информация - иконка жълта

Професионална консултация;

проверена информация - иконка жълта

Оферти без обвързване;

проверена информация - иконка жълта

Пълна гаранция.

НАШИТЕ УСЛУГИ

асфалтиране на големи площи
на конкурентни цени

Нашите услуги включват: наем на техника, изкопни дейности, машинно и ръчно полагане на асфалт, асфалтиране на големи и малки площи, тротоари, алеи и др. Работим както с частни, така и с корпоративни клиенти и институции, предлагайки висококачествено и надеждно полагане на асфалт в София и региона. Независимо от вида на услугата, от която се нуждаете, може да бъдете сигурни, че избирайки “Ко Инженеринг 2000” за изпълнител на проекта, отличният краен резултат е гарантиран, а инвестицията ви е напълно оправдана в дългосрочен план.

Ако имате каквито и да е въпроси или колебания, относно асфалтирането на големи площи, може да се обадите на посочения телефон, имейл или да изпратите запитване чрез формата за контакт на нашия сайт. Представител на нашия екип ще се свърже с вас и ще ви предостави подробна и ясна информация относно всичко, което трябва да знаете, за процеса по асфалтиране на големи площи.

асфалтирана площ уплътняване с валяк