Начало » Асфалтиране » Асфалтиране на големи площи » Машинно полагане на асфалт

Машинно полагане на асфалт

“Ко Инженеринг 2000” е фирма с над 19-годишен опит в сферата на асфалтирането, която предлага висококачествено машинно полагане на асфалт.

Асфалтирането е необходима част от изграждането на удобна, функционална и добре изглеждаща градска и извънградска инфраструктура. В зависимост от ситуацията и разположението на обекта, асфалтът може да бъде положен ръчно или машинно.

За да се избегне разрушаване на настилката и поява на неравности, причинени от некачествено полагане на асфалта, изборът на изпълнител на вашия проект трябва да е базиран на доказан опит и високо ниво на професионализъм, каквито “Ко Инженеринг 2000” ще ви предложи.

Полагане на асфалт с машина Dynapac
Асфалтополагаща машина Dynapac F 12 4W

Услугите ни включват ръчно и машинно полагане на асфалт при изпълнението на частни, общински и промишлени проекти, както и наем на строителна техника. Независимо от размерите и разположението на мястото, което се нуждае от асфалтиране, опитният ни екип от инженери и специализираната техника, с която разполагаме, ще ви гарантират отличен резултат.

Машинното полагане на асфалт е метод, при който лесно и бързо се осъществява полагането на асфалтовата смес на по-големи площи. И тъй като обикновено тези обекти са за обществено ползване, този процес трябва да бъде извършен от професионалисти, които да оказват строг контрол върху всеки етап от строителната дейност. 

основна информация

Машинно полагане на асфалт
от “Ко Инженеринг 2000”

Машинното полагане на асфалт се прилага, когато е необходимо асфалтирането на по-голяма по размери площ и когато условията позволяват маневрирането на тежка техника. Това важи за паркинги, магистрали, пътища, улици, дворове и др. “Ко Инженеринг 2000” разполага със специализирана механизация и квалифициран екип, който осигурява правилно и равномерно полагане на асфалтовия материал.

Специализирана механизация

При машинното полагане на асфалт се използва асфалтополагаща машина или асфалтополагач. Той разполага с специална електроника, която позволява спазването на проектните нива. Правилното използване на електрониката допринася за качественото полагане на асфалта, както и предотвратява образуването на дупки, неравности и събиране на вода в участъка. 

Най-честата причина да бъдат потърсени услугите на специализирана фирма за асфалтиране е износване на пътната настилка. В резултат на това са се появили пукнатини, асфалтът се е деформирал и настилката е негодна за използване.

Асфалтополагаща машина Dynapac F 12 4W изглед 2
Пътна Фреза Wirtgen W500 гледна точка

Машинното полагане на асфалт - процес

В зависимост от размерите и разположението на компрометирания участък, настилката се полага ръчно или машинно. В общия случай, процесът е следният:

  • Изрязване, фрезоване и отстраняване на старата и повредена настилка;
  • Полагане на пътна основа от скална маса или трошенокаменна настилка;
  • Валиране и уплътняване на положената основа;
  • Полагане на до 3 пласта асфалт, в зависимост от натовареността на участъка;
  • Валиране на новоположената асфалтова смес;
  • Изчакване настилката да изстине и да добие якостни свойства и здравина;
  • Участъкът е готов за преминаване на МПС.

Машинното полагане на асфалт е рентабилно, удобно и бързо решение, когато е извършено професионално.

Безопасност при машинно полагане на асфалт

Независимо от размерите, вида и разположението на мястото, което искате да асфалтирате, ние сме насреща, за да ви предложим услугите си.

Машинното полагане на асфалт е процес, който следва да се извърши от квалифициран екип. По този начин се гарантира качественото изпълнение на проекта, спазването на проектните нива и наклони за отводняване, безопасността по време на работа, както и тази на преминаващи около работната площадка. Използването на услугите на фирма с дългогодишен опит, каквато е “Ко Инженеринг 2000”, ви осигурява дълготраен резултат.

Валиране на асфалтов път с валяк

Защо да изберете услугите на фирма “Ко Инженеринг 2000”
за машинно полагане на асфалт

техника - иконка

МОДЕРНА ТЕХНИКА И ОПИТЕН ЕКИП

Ние, от “Ко Инженеринг 2000”, разполагаме със специализирана техника за машинно полагане на асфалт и екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата. Така осигуряваме дългосрочен, бърз и впечатляващ резултат, който напълно покрива вашите очаквания и изисквания. Модерната техника, която използваме, и специалистите, работещи с нея, са гаранция, че вашият проект за асфалтиране ще бъде изпълнен висококачествено и в срок.

безопасност на труда - иконка

ПЕРСОНАЛЕН ПОДХОД КЪМ ВСЕКИ КЛИЕНТ

Всяка предлагана от нас строителна дейност и услуга се извършва експертно, под строг контрол и с внимание към всеки детайл. Това е и причината да изграждаме дългосрочни партньорства, а сред най-големите ни клиенти да бъдат: Софийска вода; Столична община; Метро; Интер Експо Център; А1; KIA; Lidl; Jumbo; Kaufland; Billa; Transpress; Transcapital; Техномаркет и др. Отношението към клиентите за нас е не по-малко важно от крайния резултат от извършената работа.

Доверете машинното полагане на асфалт на нас и ще получите:

проверена информация - иконка жълта

19 години опит в Пътното строителство;

проверена информация - иконка жълта

Професионално обслужване;

проверена информация - иконка жълта

Асфалтово строителство, поддръжка и ремонт;

проверена информация - иконка жълта

Професионална консултация;

проверена информация - иконка жълта

Оферти без обвързване;

проверена информация - иконка жълта

Пълна гаранция.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Машинно полагане на асфалт от “Ко Инженеринг 2000”
на конкурентни цени

Правилната техника на полагане на асфалт е ключов фактор, осигуряващ максимално дълъг експлоатационен период на асфалтираните площи. Може да бъдете сигурни, че ние работим с машини от най-висок клас и използваме единствено материали с много високо качество.

Нашите опитни инженери са готови да отговорят на всички ваши въпроси и да ви консултират относно планирането на проекта. Изпълняваме частни, държавни, търговски и др. поръчки в София и района, независимо от степента на сложност на проекта и размерите на площта.

На нашия сайт ще откриете подробна информация за всички услуги, които предлагаме. За въпроси и консултации, относно бъдещите ви проекти, свържете се с нас на посочения телефон, имейл адрес или чрез формата за контакт. Нашият екип ще се свърже с вас и ще отговори на всичките ви въпроси, както и ще ви запознае подробно с етапите, свързани с машинното полагане на асфалт.

споразумение за партньорство пътно строителство