Асфалтиране на малки площи

С над 19 години опит в сферата, фирма “Ко Инженеринг 2000” ЕООД се специализира в асфалтиране на малки площи, предоставяйки дълготрайност и високо качество.

В случай че ви предстои асфалтиране на малки площи, като например, дворни места, алеи, паркинги и т.н., е важно да се доверите на професионалисти, които ще изградят висококачествена пътна настилка.

За да ви помогнем да се справите с тази нелека за осъществяване задача, ние, от “Ко Инженеринг 2000”, ще изпратим опитен инженер. Той ще оцени местоположението и неговите специфики, ще вземе предвид вашите идеи и лични предпочитания и ще даде експертното си мнение относно най-подходящите действия и решения в конкретния случай.

По време на този процес може да задавате всички въпроси, които ви вълнуват, и заедно да изготвим насоки за действие, които да доведат до удовлетворяващ краен резултат и за двете страни.

асфалтиране на улица в жилищна зона
Асфалтиран тротоар

След като имаме цялата необходима информация, ще изготвим за вас конкурентна оферта за асфалтирането на обекта.

За нас е важно да сте запознати с това къде, кога и за какво ще вложите вашите средства, затова, преди да започнем да работим заедно, ще получите подробно описание на нашето предложение за цена и детайли за изпълнение на проекта. В него екипът на “Ко Инженеринг 2000” ще опише всички условия за асфалтирането на вашите малки площи.

Макар и строго специфични и индивидуални, всички оферти съдържат следната информация: 

  • Цена за полагане на асфалт; 
  • Краен срок за завършване на проекта; 
  • Количество асфалтов смес;
  • Метод на асфалтиране – ръчно или машинно.

основна информация

Асфалтополагане на малки площи

След одобряване на офертата от ваша страна предстои сключване на договор и изпълнение на основните точки, заложени по време на етапа на планиране. В края на процеса ще получите висококачествена настилка с гаранция за устойчивост и дълготрайност.

ПРОФЕСИОНАЛНИ МАШИНИ И ТЕХНИКА

За да можем да си вършим работата качествено и да ви предоставим продукт, който ще издържа всекидневно натоварване и всякакви метеорологични условия за дълги години, ние разполагаме с модерна пътностроителна и пътноремонтна техника. 

Благодарение на високия клас машини и опитните специалисти, които работят с тях, целият процес – от подготовката на терена до финализирането на асфалтополагането, протича безпроблемно и в уговорените срокове.

Асфалтиране и валиране с валяк
Полагане на асфалт от работници

ОПИТ В АСФАЛТИРАНЕТО НА МАЛКИ ПЛОЩИ

Колкото и съвременни да са нашите машини обаче, те не могат да превърнат асфалтовата смес в гладка пътна настилка без помощта на квалифицираните ни специалисти. Нашият екип непрекъснато се стреми да достави възможно най-качествената услуга, познавайки добре всяка специфика на асфалтирането на различните по размер и предназначение площи и съобразявайки се с тях.

Благодарение на този професионален подход “Ко Инженеринг 2000” има зад гърба си стотици завършени проекти за асфалтиране на различни малки площи – тротоари, алеи и дворове.

Стилът и качеството ни на работа позволяват да изпълняваме както частни, така и държавни, общински, търговски, правителствени и жилищни проекти и поръчки.

Защо да изберете услугите на фирма “Ко Инженеринг 2000” за асфалтиране на различни малки площи

безопасност на труда - иконка

НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР ЗА ВСЕКИ ВАШ ПРОЕКТ

“Ко Инженеринг 2000” изпълнява поръчки за всякакъв вид асфалтополагане още от далечната 2003 г. За времето, в което сме на пазара, сме придобили необходимите опит, умения и оборудване, с помощта на които да се превърнем във водеща фирма в областта и да предоставяме на нашите клиенти асфалтови настилки с най-високо качество.

Последната стъпка е валирането на новоположения асфалт - Koeng2000

СЪОБРАЗЯВАМЕ СЕ С ВАШИЯ БЮДЖЕТ И ИНДИВИДУАЛНИ НУЖДИ

Офертите, които предлагаме, винаги са съобразени с нуждите, изискванията и бюджета на нашите клиенти. Това ни позволява да сме максимално гъвкави и винаги критично мислещи, за да можем да предложим най-подходящите решения за вашите нужди, съобразявайки се с бюджета ви.

Доверете асфалтирането на малки площи на “Ко Инженеринг 2000” и ще получите:

проверена информация - иконка жълта

19 години опит в Пътното строителство;

проверена информация - иконка жълта

Професионално обслужване;

проверена информация - иконка жълта

Асфалтово строителство, поддръжка и ремонт;

проверена информация - иконка жълта

Професионална консултация;

проверена информация - иконка жълта

Оферти без обвързване;

проверена информация - иконка жълта

Пълна гаранция.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Асфалтиране на малки площи -
конкурентни цени и качество
от “Ко Инженеринг 2000”

Стойността на услугата ни за асфалтиране на малки площи зависи от спецификите на обекта, вида на асфалтовата смес, а също и от дебелината на асфалтовото покритие. Това обаче не са всички фактори, които могат да окажат влияние. За подробна консултация и запознаване с нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас.

Нашето желание е да сме ви максимално полезни, като за целта ви предоставяме възможност да отправите своите въпроси към нас посредством формата ни „За контакти“ в сайта, по телефона или чрез имейл. Изпратете ни запитване, а ние ще ви отговорим подробно в най-кратък срок.

Дейността ни не е насочена и фокусирана само в София и района. Напротив, готови сме да се отзовем при поръчки и запитвания за други населени места.

Обсъждане на архитектурни планове