Асфалтиране в София и страната

Фирма “Ко Инженеринг 2000” ЕООД има над 19 години опит в полагането на асфалт, използвайки най-новите техники и оборудване, което гарантира, че можем да предоставим качество от най-висок стандарт.

“Ко Инженеринг 2000” разбира значението на съотношението “цена-качество”, независимо дали става въпрос за вашия дом или бизнес. Ние се гордеем с това, че можем да предложим асфалтиране на конкурентни цени, като в същото време осигуряваме много висок стандарт на работа.

Опитен инженер, част от екипа на “Ко Инженеринг 2000”, ще посети обекта. Заедно ще можете да обсъдите всички ваши изисквания. Той ще предложи съвети или алтернативни решения, които, независимо от типа или размера на работата, ще се впишат в бюджета ви за асфалтиране.

 

Асфалтиране с асфалтополагаща машина
Асфалтиране на път

Повече от 19 години нашият екип успешно се справя със сложния процес по реализация на различни проекти за асфалтиране – от обслужване и комуникация с клиенти, до управление на сметки и осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд. Ние можем да ви предложим цялостни решения за полагане и ремонт на асфалтови настилки. 

„Ко Инженеринг 2000“ ще изготви индивидуална оферта за цена, като ще работи коректно в рамките на посочените в нея срокове. Крайният резултат е превъзходно качество на асфалтиране с гаранция за положената настилка. Получавате най-добро асфалтополагане, защото за вас ще работят доказани специалисти с професионални пътностроителни машини и оборудване.

основна информация

Изпълнение на проекти за полагане на асфалт
от “Ко Инженеринг 2000”

Ние имаме повече от 19 години опит в реализирането на жилищни, търговски, правителствени и общински проекти за асфалтиране. “Ко Инженеринг 2000” предлага както машинно, така и ръчно полагане на асфалт.

персонализиран подход

“Ко Инженеринг 2000” предлага различни видове дейности, чрез които да задоволи нуждите на клиентите за жилищни, търговски, промишлени или държавни поръчки за асфалтиране.

Нашият персонализиран подход към услугите за полагане на асфалт и настилка гарантира, че квалифицираните ни изпълнители предлагат висококачествени строителни услуги.

Обсъждане на архитектурни планове за пътно строителство
Асфалтиране с машини

опит в асфалтирането

“Ко Инженеринг 2000” се специализира в асфалтирането на пътища, паркинги, алеи, пешеходни пътеки и големи площи.

Ние разполагаме с автопарк от съвременни пътностроителни машини и оборудване, с които оперира екип от опитни строителни работници. “Ко Инженеринг 2000” извършва също така изпълнение на проекти за вертикално планиране, изкопи и насипи.

Полагане на асфалт - МЕТОДИ

Асфалтополагаща машина Dynapac F 12 4W

Машинно полагане на асфалт

Машинното полагане на асфалт е метод, при който лесно и бързо се осъществява полагането на асфалтовата смес на по-големи площи. И тъй като обикновено тези обекти са за обществено ползване, този процес трябва да бъде извършен от професионалисти, които да оказват строг контрол върху всеки етап от строителната дейност.

Ръчно полагане на асфалт

Ръчно полагане на асфалт

Ръчното полагане на асфалт е алтернатива за местата, на които е невъзможно или нерентабилно да се използват големи машини. Подходящо е за ремонт на малки участъци с нарушена цялост на асфалтовата настилка, както и за асфалтиране на площи, разположени на труднодостъпни за техника части от улици, тротоари и паркинги.

Защо да изберете асфалтиране в София и страната
от “Ко Инженеринг 2000”

Сред предимствата на асфалтирането, осъществено от утвърдени експерти в тази дейност, са следните:

Вземат се нива от проекта и се пренасят на строителната площадка - Koeng2000

Най-високо качество на изпълнение

Екипът на “Ко Инженеринг 2000” познава тънкостите в индустрията за полагане на асфалтови настилки и използва само най-добрите асфалтополагащи машини и техника. Гордеем се с нашите трудолюбиви професионални работници и опитния ни управленски екип. Това е и причината да предлагаме цяла гама от услуги, включително строителство, асфалтиране и поддръжка на пътища, улици, паркинги, големи и малки площи, с гаранция за висококачествено изпълнение на всеки проект.

безопасност на труда - иконка

Опит в множество сфери

Ние се гордеем с това, че обслужваме реномирани компании като METRO, A1, Софийска Вода, Летище София, Фантастико, KIA, Transpress, Lidl, Kaufland и други. Това, разбира се, е възможно благодарение на 19-годишния ни опит и екипа ни от специалисти и опитни инженери, които изпълняват всяка дейност от процеса по асфалтиране с огромно внимание и прецизност. Нашият списък с услуги, както и богатото и разнообразно портфолио от предишни проекти, може да разгледате на уебсайта ни.

Доверете полагането на асфалт на нас и ще получите:
проверена информация - иконка жълта

Рентабилност;

проверена информация - иконка жълта

Асфалтът е продукт на петролна основа, който се разширява и свива при промени в температурите, което значително намалява напукването;

проверена информация - иконка жълта

Втвърдява се по-бързо от бетона;

проверена информация - иконка жълта

Осигурява висок контраст и подобрена видимост за пътната маркировка;

проверена информация - иконка жълта

Ремонтът на асфалтова настилка е много по-лесен от този на бетонна такава;

проверена информация - иконка жълта

След ремонт, асфалтът може да се рециклира;

проверена информация - иконка жълта

Предлага добро сцепление;

проверена информация - иконка жълта

След асфалтиране участъкът може да се използва почти веднага.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Асфалтиране на конкурентни цени

За да се запознаете по-добре с нашите услуги и да получите оферта за асфалтиране на изгодна цена, можете да се свържете с представител на нашия екип по всяко време.

За целта може да използвате формата “За контакти” в сайта ни, да ни се обадите или да ни изпратите имейл. По-подробна информация относно предлаганите от нас услуги за асфалтиране ще откриете и на нашия сайт, следвайки навигацията в меню „Услуги”.

Следвайки нашия стремеж да удовлетворим изискванията и нуждите на клиентите, ние предлагаме безупречно полагане на асфалтова настилки за обекти в София и страната. Независимо дали желаете ремонт на даден участък, или цялостно преасфалтиране, ние ще изпълним проекта с най-високо ниво на надеждност и качество.

ремонта на асфалтова настилка