Начало » Изкопни работи

Изкопни работи

Фирма „Ко Инженеринг 2000“ ЕООД предлага професионални услуги по извършване на различни видове изкопни работи със специализирана техника и ръчно.

Изкопите са изкуствено направени вдлъбнатина в земната повърхност, които се получават чрез отнемане на земни маси на различна дълбочина и направление.
Изкопните дейности са неизменна част от всеки един строителен процес. Независимо дали ще се строи сграда, изгражда паркинг, или ще се полагат тръби за канализацията, първата стъпка е именно направата на изкоп.

“Ко Инженеринг 2000” ви предлага извършване на изкопни работи на достъпни цени на територията на цялата страна. Доверете се на дългогодишния ни опит в сферата на пътното строителство за направата на изкопи за вашия строителен обект. Ние разполагаме с подходящото за целта оборудване, както и с висококвалифицирани специалисти, които ще изпълнят вашия проект с гаранция за качество.

извозване на земна маса от изкоп с багер

Изкопни работи - обща информация

Изкопни дейности с най-висок клас машини и ръчно
от “Ко Инженеринг 2000”

Направата на изкопи не е свързана само с отнемане на земни маси, изравняване и почистване на терена. Тя е от значение за полагането на фундаменти, изграждане на основи и последващи дейности, които касаят здравината на обекта или сградата.

какво включва услугата изкопни работи

Извършването на изкопни дейности е процес, който задължително присъства в строежа на всеки новоизграждащ се обект и е пряко свързан с бъдещите конструктивни операции.

Ние извършваме редица изкопни дейности и услуги, които включват:

 • Изкопи за строителни обекти, основи и фундаменти;
 • Дренажи;
 • Шахти и канали;
 • Септични ями;
 • Почистване и подравняване на терени;
 • Канали за водоснабдяване и канализация.
Багери товарачи JCB 3CX на паркинг
Мини челен товарач Bobcat S130 работна среда

Дейности, свързани с направата на изкопи

Дейностите, които са свързани с направата на изкопи, са задължителна стъпка преди поставянето на грубия строеж на един обект. Нулевият етап или цикъл, както още се наричат изкопните работи, е свързан с редица конструктивни и технологични процеси. Те биват:

 • Подготовка на терена;
 • Разчистване на храсти, дървета;
 • Отводняване на терена;
 • Изравняване на денивелацията;
 • Изкопаване на яма с определени размери;
 • Отнемане на земни или скални маси и извозването им. 

Защо да изберете “Ко Инженеринг 2000”
за направата на изкопи

техника - иконка

МОДЕРНИ МАШИНИ И ЕКИП ОТ ОПИТНИ СПЕЦИАЛИСТИ

“Ко Инженеринг 2000” предлага извършване на изкопни работи на територията на цялата страна. Ние разполагаме с модерна техника, с която оперират специалисти с дългогодишен опит. Те са готови да изпълнят всяка една стъпка от дейността по изкопаване, независимо колко труден е теренът и колко специфични са вашите изисквания и нужди.

Инженер - иконка

СИГУРНОСТ И КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТА

Укрепването на изкопите е важна част от строителните дейности, както за качеството на строежа, така и за сигурността на работниците на обекта. Неукрепените изкопи са потенциална опасност за работещите в тях. Доверете се на професионалисти с богат опит и солидни познания в областта на изкопните дейности.

Доверете изкопните работи за вашия строеж на нас и ще получите:

проверена информация - иконка жълта

19 години опит в Пътното строителство;

проверена информация - иконка жълта

Професионално обслужване;

проверена информация - иконка жълта

Асфалтово строителство, поддръжка и ремонт;

проверена информация - иконка жълта

Професионална консултация;

проверена информация - иконка жълта

Оферти без обвързване;

проверена информация - иконка жълта

Пълна гаранция.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Изкопни работи
от “Ко Инженеринг 2000” - качество
на конкурентни цени

Цената на изкопните работи се определя от размерите и вида на изкопа, почвата и конфигурацията на терена. Ако теренът е скалист, това значително усложнява работата и съответно повишава цената на услугата.

“Ко Инженеринг 2000” разполага с богат опит в направата на изкопи с различни размери и форми. Ние ще изпратим опитен инженер, който да направи оглед на мястото. След това ще изготвим индивидуална оферта, като отчетем вашите нужди и изисквания относно това как да бъде извършена работата по проекта.

“Ко Инженеринг 2000” ви предлага висока качество на конкурентни цени. Екипът ни се състои от висококвалифицирани специалисти, които работят по утвърдени стандарти, за да постигнат очакваните от вас резултати, независимо от сложността на задачата и спецификата на терена. Свържете се с нас, за да получите повече информация относно предлаганите от нас изкопни дейности и услуги. Може да го направите на посочения телефон или като попълнете формата за контакт.

споразумение за партньорство пътно строителство