Начало » Асфалтиране » Асфалтиране на малки площи » Асфалтиране на пътни алеи

Асфалтиране на пътни алеи

Качествено изпълнение и дълготраен краен резултат с услугите за асфалтиране на пътни алеи от фирма “Ко Инженеринг 2000” – лидер в областта с повече от 19 години опит.

Асфалтирането на пътни алеи се извършва най-често в градски паркове и частни имоти. Това са местата, предназначени за движението на пешеходци, майки с колички и велосипедисти. За да се осигури безпроблемно и безопасно преминаване на всички тях, е необходимо асфалтовата настилка да бъде идеално гладка, здрава и устойчива във времето. 

“Ко Инженеринг 2000” разполага с опитен и квалифициран екип от инженери и специализирана техника, благодарение на които качеството на работа е гарантирано. Преди да започнат същинската реализация на проекта, нашите специалисти ще направят оглед на терена и ще ви дадат експертното си мнение относно това как е най-добре да се проведат строителните дейности. По време на огледа те ще ви запознаят подробно със стъпките, които следват, и ще отговорят на всички ваши въпроси. След това ще получите оферта, включваща цена, краен срок на изпълнение, метод на асфалтиране и договор.

Пътен валяк DYNAPAC в работна среда 2
Пътни валяци BOMAG BW100 изглед 1

Специализираната техника от последно поколение, която използваме по време на строителните дейности, ни позволява да бъдем максимално ефективни и рентабилни. Това има своето отражение и върху крайната цена за нашите клиенти. Инвестицията в професионално асфалтиране на пътни алеи е напълно оправдана в дългосрочен план, тъй като ви позволява да спестите време и средства. Доверете се на “Ко Инженеринг 2000”, лидер в областта на асфалтирането, за да си осигурите дълготраен и качествен резултат!

основна информация

Асфалтиране на пътни алеи с гаранция за качество
от “Ко Инженеринг 2000”

Избирайки “Ко Инженеринг 2000”, вие се доверявате на екип от специалисти с дългогодишен опит в областта на асфалтирането, който гарантира висококачествени резултати, покриващи всички ваши изисквания.

Предпроектни проучвания

Преди да пристъпи към асфалтирането, нашият екип от опитни инженери ще направи оглед на обекта и ще изследва спецификата на терена. Състоянието на терена и старата настилка на алеята също са от значение за това какви дейности предстоят да се изпълнят.

Асфалтирана алея
екип асфалтиране на алея

Подготовка за асфалтиране

Преди да започне полагането на асфалтовия материал, теренът трябва да е профилиран и подготвен за асфалтиране. От съществена важност е да бъдат спазени наклоните, за да може да се гарантира правилното отводняване на асфалтовата настилка. 

Безопасност

Качественото асфалтиране на пътните алеи е от голямо значение, както за естетически издържания външен вид на района, така и за безопасността на жителите, които ежедневно преминават през тях. Използването на качествен асфалт, както и правилното му полагане, са необходими условия за постигането на дълготрайни и добри резултати.

Асфалтиране с машина Dynapac F12-4W

Защо да изберете “Ко Инженеринг 2000”
за асфалтиране на пътни алеи

техника - иконка

СРЕД ЛИДЕРИТЕ В ОБЛАСТТА НА ПЪТНОТО СТРОИТЕЛСТВО

За времето от 2003 г. досега, “Ко Инженеринг 2000” успя да се наложи като един от лидерите в областта на пътното строителство и предлага услугите си както на частни, така и на корпоративни клиенти. Сред големите компании и обществени институции, които се възползват от нашите услуги, са Столична община, Софийска вода, А1, Метро, Billa, Lidl, KIA, Kaufland, Интер Експо Център и др. С голяма част от клиентите ни сме създали дългосрочни партньорства, следствие от успешно реализираните съвместни проекти.

безопасност на труда - иконка

ЕКИП ОТ ОПИТНИ ИНЖЕНЕРИ И ТЕХНИКА ОТ НАЙ-ВИСОК КЛАС

Екипът на „Ко Инженеринг 2000” ЕООД се състои от опитни инженери и техника от най-висок клас, благодарение на които резултатите от пътностроителните ни дейности са налице в дългосрочен план. Ние държим на това нашите клиенти да получат завършен проект, който да отговаря на всички техни изисквания и да бъде устойчив във времето.

Доверете асфалтирането на пътни алеи на нас и ще получите:

проверена информация - иконка жълта

19 години опит в Пътното строителство;

проверена информация - иконка жълта

Професионално обслужване;

проверена информация - иконка жълта

Асфалтово строителство, поддръжка и ремонт;

проверена информация - иконка жълта

Професионална консултация;

проверена информация - иконка жълта

Оферти без обвързване;

проверена информация - иконка жълта

Пълна гаранция.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Асфалтиране на пътни алеи на конкурентни цени
от “Ко Инженеринг 2000”

“Ко Инженеринг 2000” изпълнява вашите проекти за асфалтиране на различни малки площи, включително алеи, постигайки винаги най-ефективните и висококачествени резултати на конкурентни цени.

Ако имате още въпроси, свързани с асфалтирането на пътни алеи или друга от услугите, които предлагаме, не се колебайте да се свържете с нас на посочения телефон, имейл или да ни изпратите запитване чрез формата на сайта. Нашите специалисти-инженери с радост ще отговорят на всички ваши въпроси и ще ви запознаят подробно с целия процес, за да вземете информирано и възможно най-правилно за вас решение.

споразумение за партньорство пътно строителство