Начало » Асфалтиране » Асфалтиране на малки площи » Ръчно полагане на асфалт

Ръчно полагане на асфалт

Фирма ,,Ко Инженеринг 2000’’ ЕООД е специализирана в строителството и асфалтирането на пътища, улици, паркинги и прилежащата им инфраструктура. За качествено изпълнение на вашия проект се доверете на нашия 20-годишен опит в бранша.

Ръчното полагане на асфалт е алтернатива за извършването на този тип дейност за местата, на които поради някакви ограничения (пространство или рентабилност) е невъзможно да се използват големи машини.

Подходящо е за ремонт на малки участъци с нарушена цялост на асфалтовата настилка, както и за асфалтиране на площи, разположени на труднодостъпни за техника части от улици, тротоари и паркинги.

Фирма ,,Ко Инженеринг 2000’’ е специализирана в извършването на услугата ръчно полагане на асфалт и разполага с квалифицирани специалисти и необходимата техника, за да изпълни качествено вашата поръчката.

Ръчно полагане на асфалт от пътностроителни работници
Ръчно уплътняване на асфалтова настилка

Сред предимствата на ръчното полагане на асфалт е възможността да се постигне максимално качество и добър външен вид на настилката на места, недостъпни за специализираните асфалтополагащи машини.

Ръчното полагане на асфалтова настилка се извършва при стриктно спазване на всички технологични изисквания и стандарти. Това е гаранция за нейната издръжливост на всякакви метеорологични условия и осигурява дългосрочна безпроблемна експлоатация.

основна информация

Ръчно полагане на асфалт
от фирма ,,Ко Инженеринг 2000’’

С избора на ,,Ко Инженеринг 2000’’ вие се доверявате на доказани специалисти в ръчното полагане на асфалт с най-високо качество и според всички стандарти.

Приложение на ръчното асфалтиране

Въпреки че най-често при пътностроителни дейности се използват специализирани пътни фрези, багери, асфалтополагащи машини и валяци, има специфични ситуации, когато се налага полагането на асфалт и предхождащите го подготвителни работи да бъдат извършени ръчно. Обикновено съображенията за това са свързани с три основни фактора:

  • особености на терена, ограничаващи достъпа на големите машини;
  • размер на обекта, който ще бъде асфалтиран;
  • финансов ресурс, предвиден за реализирането на конкретен проект.

Предвид изброеното, до ръчно полагане на асфалт се прибягва предимно при ремонт на нарушена цялост на настилка върху определени участъци от пътя, както и когато трябва да бъде завършено асфалтирането на малки обекти – тротоари, алеи, около зелени площи и др.

Подготовка за ръчно асфалтиране на ремонтиран пътен участък
Ръчно полагане на асфалт-2

Ръчно полагане на асфалт - особености

Както при машинното полагане на асфалт, така и при ръчното извършване на тази дейност, предварителната подготовка на терена е от съществено значение за качеството на новата настилка.

Първата стъпка от процеса – отстраняване на стария асфалт или друго покритие, изравняване и полагане на основа от чакъл и пясък, се извършва с ръчни инструменти от квалифицирани работници. Доброто уплътняване е задължително.

Същинското полагане на асфалтовата смес също е съобразено със спецификата на ръчната работа, като същевременно се спазват строго регламентирани изисквания за качество и количество на използвания материал и стандарти за съответните инструменти. Целта е да се постигне равномерно разпределяне и максимално гладка повърхност на настилката.

Във финалния етап на уплътняване при ръчното полагане на асфалт се използват специални устройства – вибрационна или ръчен валяк.

Защо да се доверите на ,,Ко Инженеринг 2000’’
за ръчно полагане на асфалт

техника - иконка

ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ОПИТ

Опитът ни в сферата на строителството и асфалтополагането гарантира прецизно и коректно изпълнение на вашия проект. Подхождаме с внимание към всеки клиент, съобразявайки се с високите му изисквания. Разгледайте многообразното ни портфолио с различни проекти на доволни клиенти и ни пишете. Ние ще осъществим и вашия с грижа и внимание към всеки детайл.

безопасност на труда - иконка

БОГАТА ГАМА ОТ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ПЪТНОТО СТРОИТЕЛСТВО

Фирма ,,Ко Инженеринг 2000’’ разполага с най-висок клас съвременна пътностроителна техника, включително и машини, подходящи за асфалтиране на по-малки обекти. Извършваме услуги в сферата на строителството, асфалтирането, поддръжката и ремонта на пътища, улици, паркинги и дворове. Опитните ни специалисти и управленски екип ще реализират успешно всеки ваш проект, гарантирайки качество и дълготрайни резултати.

Изберете ,,Ко Инженеринг 2000’’ за ръчно полагане на асфалт и ще получите:

проверена информация - иконка жълта

Две десетилетия опит в асфалтирането;

проверена информация - иконка жълта

Професионално обслужване;

проверена информация - иконка жълта

Асфалтово строителство, поддръжка и ремонт;

проверена информация - иконка жълта

Консултация със специалисти;

проверена информация - иконка жълта

Пълна гаранция;

проверена информация - иконка жълта

Отлично качество на конкурентни цени.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Ръчно полагане на асфалт от “Ко Инженеринг 2000”
на конкурентни цени

Фирма ,,Ко Инженеринг 2000’’ изпълнява проекти за пътно строителство и полагане на асфалтови настилки в цялата страна.

Може да се свържете с нас на посочените в сайта контактна форма и телефони, ако искате да получите повече информация за предлаганите от нас услуги или конкретно за услугата ръчно полагане на асфалт. Нашите специалисти ще отговорят на въпросите ви и ще предложат най-ефективния за вас вариант.

Доверете ни се, за да осъществим и вашия проект с грижа и внимание към всеки детайл!

споразумение за партньорство пътно строителство