Асфалтиране на тротоари

“Ко Инженеринг 2000” – фирма с 19-годишен опит в асфалтирането на тротоари и всякакви площи, използваща модерно оборудване, за да изпълни всички ваши изисквания дълготрайно и висококачествено.

Асфалтирането на тротоари е сложна строителна дейност, която изисква добро планиране, квалифицирани служители и използване на специализирани машини.

Бъдете сигурни, че доверявайки се на професионалист с дългогодишен опит в областта, като “Ко Инженеринг 2000”, вие гарантирано ще получите индивидуален подход, съобразен с вашите изисквания и отличен резултат, постигнат благодарение на отделеното внимание към всеки детайл по време на строителните дейности.

За нашия опитен екип никой проект не е прекалено труден или неизпълним. 

Асфалтиран тротоар
обсъждане на план за изпълнение на проект

Първа стъпка от процеса по асфалтиране на тротоари е изпращането на опитен инженер, който да огледа мястото и да даде своето експертно мнение относно това как е най-добре да се реализира проектът.

По време на огледа можете да обсъдите с нас своите изисквания, притеснения, да зададете въпросите си и да се запознаете отблизо с всички следващи стъпки от асфалтирането. След това ще получите и оферта, включваща:

  • Цена за изпълнение; 
  • Краен срок за завършване на проекта; 
  • Метод на асфалтиране – ръчно или машинно;
  • Договор след споразумение.

основна информация

Изпълнение на проекти по асфалтиране на тротоари
от “Ко Инженеринг 2000”

Може да бъдете сигурни, че ще подходим с внимание към всяка своя задача, за да получите дълготрайния и висококачествен резултат, който очаквате.

материали и техника

Много важно е тротоарната настилка да бъде направена от качествени материали, както и да бъде положена правилно.

Това ще гарантира нейната издръжливост във времето и ще се постигне правилно отводняване с цел предотвратяване образуването на локви. И не на последно място, тротоарите ще бъдат удобни за използване.

Благодарение на специализираните машини и опитните ни инженери крайният резултат след асфалтирането на тротоарите ще отговори на всички ваши изисквания и заложените стандарти за изпълнение.

асфалтиране на голяма площ индустриален обект
Асфалтиране и валиране с валяк

професионален подход към всяка стъпка от процеса

Всеки обект има своите специфики и особености. Преди започване на работа, инженер от “Ко Инженеринг 2000” ще се запознае с проекта и ще изготви план за изпълнение на следващите дейности.

Работата с внимание към всеки детайл е гарантирана, за да се подсигури краен резултат, който покрива очакванията на всички страни.

Процес на работа при асфалтиране на тротоари

Разрушаване и извозване на строителните отпадъци

При ремонт на тротоар първите стъпки преди да се премине към асфалтиране са разрушаване и извозване на строителните отпадъци от компрометирания участък на съществуващо съоръжение. След това предстои насип от скална маса или друг подходящ инертен материал.

Подготовка преди асфалтиране на тротоар

Вземат се нива от проекта и се пренасят на строителната площадка. Според нивата се полагат бордюрите върху бетон. След като бетонът придобие якост, може да се започне полагането на трошенокаменна настилка, до достигане на проектно ниво. Предстои уплътняване и валиране на инертния материал.

Полагане на асфалтовата настилка

В зависимост от натоварването на тротоара, дебелината на асфалтовата настилка може да бъде от 5 см до 20 см. Ако обектът позволява, асфалтът се полага с асфалтополагаща машина за постигане на по-добро уплътнение на материала и по-голяма гладкост и равнина. Често използването на машини е невъзможно поради наличието на стълбове и шахти, които възпрепятстват движението им. В такива случаи се налага ръчно полагане на асфалт.

Уплътняване на новоположения асфалт

Последната стъпка е валирането на новоположения асфалт. Този процес е от голяма важност, тъй като от него зависи колко добре е уплътнен асфалтът. Валирането може да бъде изпълнено с валяк или с вибрационна плоча в зависимост от възможността за придвижване.

Защо да предпочетете асфалтиране на тротоари
от “Ко Инженеринг 2000”

“Ко Инженеринг 2000” изпълнява частни и държавни поръчки, а сред най-големите ни клиенти са A1, Metro, Летище София, KIA, Lidl, Kaufland, Billa, Интер Експо Център и др.
Разрушаване и извозване на строителните отпадъци от компрометирания участък - Koeng2000

ОПИТ В АСФАЛТИРАНЕ НА РАЗЛИЧНИ ПО ВИД И РАЗМЕР ПЛОЩИ

Ние, от фирма “Ко Инженеринг 2000”, предлагаме разнообразни услуги за асфалтиране на различни по вид и размер площи, в това число тротоари. Благодарение на специализираните машини и опитните ни инженери, които оперират с тях, крайният резултат след полагането на новия асфалт ще отговори на всички ваши изисквания и утвърдени стандарти за изпълнение.

безопасност на труда - иконка

ПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ И ПЕРСОНАЛНО ВНИМАНИЕ

За нас безопасните условия на труд, бързото и коректно изпълнение на проектите, както и доволните клиенти, винаги са приоритет. Гаранция за постигането на всичко това е комбинацията от професионално отношение и персонално внимание към всяка възложена поръчка. “Ко Инженеринг 2000” притежава всички необходими сертификати, доказващи високо качество при изпълнението на предлаганите от нас услуги.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Изгодно и висококачествено
асфалтиране на тротоари от “Ко Инженеринг 2000”

Инвестицията във висококачествено асфалтиране на тротоари е напълно оправдана в дългосрочен план. Техниката и оборудването, с което разполагаме, ни позволява да ви предоставим възможно най-изгодните цени, без да се налага да правите компромис с качеството. Независимо дали искате да асфалтирате тротоари, малки или големи площи, частни или търговски обекти, фирма “Ко Инженеринг 2000” е насреща, за да ви предложи професионализъм и безупречно изпълнение на всеки един проект. Освен това може да наемете и специализирана строителна техника от нас. За по-подробна информация относно предлаганите от нас услуги, цени и други въпроси, които ви интересуват относно процеса по асфалтиране на тротоари, може да се свържете с нас директно по телефон, имейл или на формата за контакт в сайта ни.
Асфалтиране с асфалтополагаща машина Dynapac