Асфалтиране в град София

Полагане на асфалт с машина за асфалтиране

Съдържание

Преди започване на работа по проект за асфалтиране в град София и страната е важно да сте наясно, както с всички изисквания от градската администрация, така и с нуждите на вашия бизнес. 

Ние от Ко Инженеринг 2000 ще ви съдействаме през целия процес: от предварителните разговори за изясняване на изискванията и параметрите на работа, до полагане на асфалтовото покритие и предаване на готовия обект за експлоатация с гаранция за качество. 

 

“Кръпки” vs Ново асфалтово покритие 

В зависимост от решението и нуждите ви за асфалтиране в град София, ние от фирма Ко Инженеринг 2000 ви предлагаме две основни услуги: 

  • Полагане на ново асфалтово покритие. 
  • Извършване на кръпка върху вече положен асфалт. 

 

Ново асфалтово покритие 

Ние винаги съветваме нашите клиенти да се изберат полагане на ново асфалтово покритие когато имат тази възможност. 

Услугата предоставена от нас гарантира изпълнение на всички важни етапи от проекта до на полагане на настилката, за да сте сигурни в качеството на целия обработен участък. Много често когато се извършва кърпене, фирмите единствено третират симптома без да констатират и отстранят причината за проблема довел до нарушаване на пътната настилка. 

 

Извършване на “кръпки” на съществуващ асфалт

При извършване на “кръпки” на асфалт е важно да се работи за премахване на проблема. 

По този начин, освен премахване на повреденото асфалтово покритие, ние изкопаваме, извозваме и заменяме нестабилната и деформирана основа под него с нова. Положената основа и настилка са съобразени с натоварването на участъка, важен момент, който повечето фирми предлагащи услуги за асфалтиране в София често пропускат да пояснят и адресират адекватно. 

 

 

Нашият процес по асфалтиране в град София и страната 

Ние от Ко Инженеринг 2000 предлагаме на вас като клиент услуга за асфалтиране усъвършенствана и тествана вече над 19 години на българския пазар.

 

 

Оглед и обсъждане на изисквания

Опитен инженер от екипа ни ще ви посети място, за да огледа обекта и да обсъдите в детайли вашите изисквания с него. Той ще ви предложи най-подходящите и гъвкави решения според нуждите на проекта и вашите възможности. 

 

 

Лидери в съотношение цена / качество 

Екипа ни разполага с многогодишен опит в работа по разнообразни проекти по асфалтиране в София и страната. Това ни дава увереност да заявим, че ние от Ко Инженеринг 2000 предлагаме най-доброто съотношение на българския пазар между цена и качество. Независимо от вашите нужди ние можем да предложим адекватно решение и ще реализираме поръчката ви под стриктен контрол за качество и в уговорения срок. 

 

 

Над 19 години опит във всички сектори 

Нашата фирма може да се похвали с над 19 години опит в изпълнението на проекти за асфалтиране за жилищни, търговски, общински и държавни клиенти. Екип от професионалисти гарантира спазването на договорените по проекта нива и отводнителни наклони независимо от размера, разположението и сложността на вашия проект за асфалтиране в град София и страната. 

Той е щателно обучен да работи ефективно с пълен набор от специализирана техника като асфалтополагачи, валяци, багери и пътни фрези собственост на Ко Инженеринг 2000.

Независимо от нуждите ви, вие може да се възползвате от същото ниво на услуга като наши корпоративни клиенти от METRO, A1, Софийска Вода, Летище София, Фантастико, KIA, Transpress, Lidl, Kaufland и други. 

 

 

Машинно полагане на асфалт

Процеса включва използване на специализирана техника и позволява постигане на оптимално качество на изпълнение в кратък срок.

 

Състои се от: 

 

  • Изрязване, фрезоване и отстраняване на старата и повредена настилка;
  • Полагане на пътна основа от скална маса или трошенокаменна настилка;
  • Валиране и уплътняване на положената основа;
  • Полагане на до 3 пласта асфалт, в зависимост от натовареността на участъка;
  • Валиране на новоположената асфалтова смес;
  • Изчакване настилката да изстине и да добие якостни свойства и здравина;
  • Извършване на проверка за качество и съответствие с изискванията на поръчката;
  • Участъкът е готов за преминаване на МПС.

 

Ръчно полагане на асфалт

За нашите клиенти които поради малки размери или трудно достъпна локация не могат да се възползват от използването на механизация предлагаме ръчно полагане на асфалт в град София и страната. 

 

Те често избират услугата, когато се нуждаят от асфалтиране на определени малки участъци от тяхната настилка, както и при асфалтиране на малки обекти като алеи, тротоари, малки паркинги и други. Нейните предимства са възможността за постигане на максимално качество и външен вид на локации в които е невъзможно да се използва специализирана тежка техника. Нашите опитни инженери съблюдават и ръководят всички процеси от изрязване и премахване на старата настилка, полагане и уплътнение на новата основа от трошенокаменна настилка, полагане на новата асфалтовата смес според всички изисквания и финалното уплътнение на положената настилка с вибрационна плоча или валяк. 

 

Пълна гама от услуги за асфалтиране в град София

Ние ви предлагаме близо две десетилетия опит в управлението и реализацията на проекти за ремонт, изграждане и поддържане на пътища, алеи, тротоари, паркинги и други обекти.

Нашите клиенти избират да работят с нас заради отличното съотношение между цена и качество, гаранцията за качество, бързите срокове на изпълнение, цялостна собствена  специализирана механизация и обучен екип от инженери и специалисти с дългогодишен опит. 

За да откриете повече информация относно нашите услуги за асфалтиране в град София моля посетете секция “Асфалтиране” на нашия уебсайт.